Vanzelfsprekend Veelzijdig!

Vredewold biedt een breed pakket van diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


Lees meer

Klussendienst

Woont u zelfstandig in de gemeente Leek of Nietap en lukt het niet (meer) om bepaalde kleine klusjes in en rondom het huis uit te voeren dan kan Vredewold wellicht iets voor u betekenen.

Bij Vredewold is een vrijwillige klussendienst actief. Zij kunnen bijvoorbeeld de volgende problemen bij u oplossen: het plakken van een band, het repareren van een lekkende kraan, het vervangen van een lamp of het installeren van een rookmelder. Ook kleine problemen met de computer kunnen door de vrijwilligers worden opgelost.

Voor ieder klusje wordt € 2,50 in rekening gebracht. Voor problemen met de computer wordt een tarief berekend van € 2,50 per uur. De bedragen zijn exclusief eventuele materiaalkosten.

Voor het tuinonderhoud is in samenwerking met Stichting De Zijlen (verstandelijk gehandicapten) een speciale tuinonderhoudsdienst opgezet. Uw tuin wordt onder begeleiding van een activiteitenbegeleider verzorgd door cliënten van De Zijlen. U kunt alleen van deze dienstverlening gebruik maken als u een minimum inkomen heeft.

Veel gestelde vragen
Gerelateerd
Gerard Kosse
Sectormanager Welzijn

Klussendienst

Stel een vraag

Vragen of advies?

Oldenoert 32 9351 KP LEEK