BBL leerlingen verkort Verzorgende IG (12 tot 14 maanden) 24 uur per week

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Als leerling verzorgende IG werk je gemiddeld 20 uur per week in de directe zorg, dit kan zijn in de intramurale zorg en/of verpleeghuiszorg. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school voor de theorie. Het betreft een verkorte opleiding voor Verzorgende IG welke wordt aangeboden in 12 tot 14 maanden in samenwerking met het Alfa-college. Binnen Vredewold zijn vaste begeleiders die je gedurende de opleiding tot steun zullen zijn. Tevens kun je met medeleerlingen ervaringen uitwisselen. Kortom: een leuke en leerzame manier om jezelf te ontwikkelen en een gericht vak te leren in de praktijk.

Jij
Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en/of wilt een carrière switch maken. Jij bent leergierig, enthousiast en kunt reflecteren op je eigen handelen en hebt een opleiding op minimaal niveau 3. Met je actieve leer- en werkhouding ga je gemotiveerd de opleiding in.

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, je bent sociaal, communicatief vaardig en je bent flexibel in wisselende situaties. Verder is het van belang dat je digitaal vaardig bent.

Ons aanbod
Op het moment dat je start met de opleiding krijg je, voor de duur van de opleiding, een leer- en arbeidsovereenkomst aangeboden. Uiteraard is onze intentie om jou na diplomering een vast dienstverband aan te bieden. Je ontvangt een salaris conform cao VVT. Je krijgt van ons een contract voor 24 uur per week. Je werkt 20 uur in de zorg en 4 studie uren worden vergoed. De opleidingskosten (collegegeld, boekengeld) worden door Vredewold betaald. De opleiding start in eind oktober 2022.

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga je naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met één van onze praktijkopleiders Froukje Postema of Lammie Luinge via telefoonnummer 0594-552626.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. Afdeling Personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mail naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer VZH050. Je sollicitatie dient uiterlijk maandag 22 augustus 2022 in ons bezit te zijn. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 30 augustus 2022.


Neem contact op


Deel deze vacature