Business Controller 24 uur per week

Stichting Vredewold is bezig met een verdere professionaliseringsslag van de financiële functie. Hiervoor zijn wij op zoek naar een strategische business controller die de verbinding kan leggen tussen de bedrijfsvoeringen en de zorg om zo samen tot een goede balans tussen kwaliteit van zorg, bedrijfsvoering en financiën te komen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een complexe, maar dynamische omgeving waarin je je financiële expertise volledig tot zijn recht kan laten komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De organisatie
Stichting Vredewold is een woonzorgcentrum en is specialist in ouderenzorg, -behandeling en biedt met ruim 300 medewerkers en 170 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 350 cliënten.
Stichting Vredewold werkt aan liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens. Samen met hun omgeving ontdekken we waaraan iemand behoefte heeft om als mens onder de mensen te kunnen leven. Dit doen wij niet alleen, maar met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten.

Organisatiestructuur
Het managementteam bestaat uit de bestuurder en de managers Bedrijfsvoering en HRM. Belangrijk is dat Stichting Vredewold heeft gekozen voor een platte organisatiestructuur, met een effectief besturingsmodel die het best past bij de zorgvisie en de gekozen strategische uitgangspunten.

De business controller zorg maakt onderdeel uit van het team Finance & Control en ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Bedrijfsvoering.

De functie
Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team van 5 collega’s. Hij/ zij opereert als de spil in het web en fungeert als business partner op verschillende niveaus.

De werkzaamheden
Verantwoordelijk voor de inrichting, de uitvoering en bewaking van de planning & control cyclus van de organisatie.

Je draagt zorg voor een tijdige levering van periodieke managementinformatie en inhoudelijke analyse aan de RvB, het MT en de teamleiders.
Je stelt samen met de teamleider Finance de jaarrekening op.

Je adviseert gevraagd en ongevraagd de RvB, het MT en de teamleiders. Daarnaast ben je voor hun een kritische sparringpartner op strategisch en tactisch niveau.

Je levert een bijdrage aan organisatie brede projecten vanuit je eigen expertise.

Signaleert trends en ontwikkelingen in de markt en komt op basis hiervan tot aanbevelingen.

Functie-eisen
Een afgeronde HBO of WO-opleiding bij voorkeur richting finance & control, economie en/of bedrijfseconomie. Enkele jaren werkervaring als business controller of in een vergelijkbare financiële functie. Inhoudelijk gedegen kennis van de P&C-cyclus van een publieke of zorgorganisatie is een sterke pré.
Je bent analytisch, accuraat en innovatief. Je bent een verbinder, communicatief sterk en schakelt snel tussen verschillende relaties. Je bent resultaatgericht.

Ons aanbod
Een jaarcontract op basis van 24 uur per week, met uitzicht op een vast contract.
Een goed marktconform salaris op basis van CAO VVT/FWG 55.

Een aantrekkelijke, zelfstandige functie in een informele en vernieuwende organisatie waarin eigen initiatief en meedenken over nieuwe ontwikkelingen wordt gestimuleerd.

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl.
Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de Manager Bedrijfsvoering Gerbo Holvast: 0594-552626

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. Afdeling Personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer AD019. Je sollicitatie dient uiterlijk 16-02-2020 in ons bezit te zijn. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 26-02-2020.

Bij gebleken geschiktheid vragen we je om een tweetal referenties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact op


Deel deze vacature