Contactverpleegkundige - uren in overleg

In Vredewold wonen overwegend mensen met (beginnende) dementie. We vinden het belangrijk dat de bewoner kan leven zoals hij of zij dat graag wil. Voor medewerkers betekent dit dat de bewoner centraal staat en dat we met hem of haar op zoek gaan naar wensen mogelijkheden, waarbij de bewoner de regie houdt.

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Het betreft hier een functie voor onbepaalde tijd. De aan te stellen contactverpleegkundige is de regisseur van de zorg rondom cliënten. Je bent bereid om minimaal 24 uur te werken.

Je zal alle bij de functie behorende werkzaamheden verrichten op één van de afdelingen van de verpleegunit voor cliënten met intensieve dementiezorg van Vredewold. De verpleegunit is een beschermde woonomgeving van de cliënt waar intensieve passende zorg verleend wordt. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in wisselende diensten. Je werkt nauw samen met je collega’s en zorgt met elkaar voor een optimaal welzijnsklimaat voor de cliënt.

Wij zoeken

Je hebt werkervaring in de functie als contactverpleegkundige, je bent in het bezit van minimaal een diploma MBO-V of gelijkwaardig.

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, je bent sociaal, communicatief vaardig en je bent flexibel in wisselende situaties.

Ons aanbod
Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd, goed salaris conform de Cao VVT, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie. De functie contactverpleegkundige is ingedeeld in functiegroep 45.

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze teamleider verpleegunit; mevrouw Marjan Looij via 0594-552626.

Stuur je sollicitatie en CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken,  Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer VPU073. Je sollicitatie dient uiterlijk donderdag 30 juni 2022 in ons bezit te zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact op


Deel deze vacature