Gastvrouw/gastheer - oproepcontract

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
De aan te stellen gastvrouw/heer zal diverse (horeca) werkzaamheden verrichten in ons Grand Café op het Piet Weitesplein. Tot de werkzaamheden behoren onder andere het bedienen van gasten op het plein, het zorgen voor een schone omgeving waar men heerlijk kan genieten van een drankje, een (warme) maaltijd of overige verstrekkingen.

Het verkoop klaar maken van de winkel en het zorgdragen voor verkoop van artikelen aan bewoners. Het verrichten van lichte huishoudelijke werkzaamheden rondom de eigen werkomgeving. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in wisselende diensten.

Jij

Jij hebt een opleiding op minimaal mbo niveau 2 nodig voor het assisteren van het team in ons Grand Café. Praktische ervaringskennis op het gebied van voedingswerkzaamheden en kennis van hygiëne (kennis van HACCP) richtlijnen is een pré. Je hebt inzicht in en affiniteit met onze doelgroep (ouderen met of zonder dementie) en de bijbehorende gedragsproblematiek. Je bent op en top dienstverlener en kunt zelfstandig werken.

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, je bent sociaal, representatief, communicatief vaardig, integer, je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van onze cliënten en je bent flexibel in wisselende situaties. Je handelt pro-actief en bent dienstverlenend naar onze cliënten.

Ons aanbod

Het betreft hier een functie voor bepaalde tijd tot en met 31-12-2020.

Wij bieden jou een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de teamleider de heer Kees Kellendonk via telefoonnummer 0594-552626.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. Afdeling Personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer GH001.

Je sollicitatie dient uiterlijk 25 september 2020 in ons bezit te zijn.


Neem contact op


Deel deze vacature