GZ- Psycholoog - uren in overleg

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je affiniteit met ouderen, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Je zult o.a. onderzoeken uitvoeren, individuele behandelplannen opstellen, artsen, verpleging, paramedici en familie adviseren, een inhoudelijke bijdrage leveren aan het behandelbeleid, bijdragen aan verbetering van de zorg aan onze bewoners. Daarnaast houd je ontwikkelingen in het eigen vakgebied bij en je vertaalt deze naar de organisatie. Jij hebt een passie voor de oudere en kwetsbare mens. Je werkt een ‘jong team’ die volop in ontwikkeling is. We vinden het belangrijk dat je samen met de zorgverleners de zorg rondom en voor de bewoner goed organiseert, dit om een zo prettig mogelijke leefomgeving te creëren passend bij de fase waarin de bewoner zich bevindt.

Functie-eisen

  • De voorkeur gaat uit naar een GZ-psycholoog, maar ook basispsychologen worden uitgenodigd te solliciteren. Je bent BIG-geregistreerd als (GZ-)psycholoog. Bij gebleken geschiktheid zullen we je vragen om een tweetal referenties.
  • Een uitgesproken affiniteit met onze doelgroep
  • Bekend met het werken met het ECD, richtlijnen, regels en protocollen t.a.v. het vakgebied
  • Goede sociale, schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden
  • Competenties: cliëntgericht, zelfstandig, flexibel, samenwerken

 

Jouw talent

Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk, integer en heb je doorzettingsvermogen. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en hebt de kennis en het inzicht om (nieuwe) kwalitatief hoogwaardige behandeltrajecten vorm te geven en uit te voeren. Ook beschik je over het geduld en het enthousiasme om je kennis over te dragen en te delen met je collega’s.

 

Ons aanbod

Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband, goed salaris conform de Cao VVT, prima secundair arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is.

 

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met onze manager zorg, Hannah van der Schaaf via telefoonnummer 0594-552626. Stuur je sollicitatie en CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mail deze naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van het vacaturenummer GZP002. Je sollicitatie dient uiterlijk donderdag 23 maart 2023 in ons bezit te zijn. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 29 maart in de middag.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Neem contact op


Deel deze vacature