Heb jij je vakantiewerk al geboekt?

Vredewold is op zoek naar

VAKANTIEHULPEN

Voor de periode van juni tot september 2023 zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams komen versterken. Het betreft diverse functies in de organisatie in zowel de verzorging, verpleging als facilitaire dienst. In sommige functies wordt op wisselende tijden en in de weekenden gewerkt. Wij hebben vacatures binnen de volgende organisatieonderdelen:

  • VERZORGING en VERPLEGING

Vacaturenummer VH2301

  • THUISZORG VERZORGING

Vacaturenummer VH2302

  • FACILITAIR BEDRIJF (huishouding intern en voedingsdienst)

Vacaturenummer VH2303

Kandidaten die momenteel een opleiding volgen in de zorg/facilitaire dienstverlening of hiervoor gediplomeerd zijn genieten de voorkeur.

Wil je in jouw sollicitatiebrief vermelden, welke opleiding je volgt, welke diploma´s je hebt en in welke periode je beschikbaar bent? Tevens willen we graag van je weten naar welke functie en organisatieonderdeel je voorkeur uitgaat.

Zit het zorgen voor mensen in je bloed, wil je een bijdrage leveren aan een prettige leefomgeving van onze cliënten, werk je graag in een dynamische omgeving, in een fijne werksfeer en zoek je een interessante vakantiebaan? Dan is Vredewold op zoek naar jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling personeelszaken of een bezoek brengen aan onze website www.vredewold.nl. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van het vacaturenummer van het betreffende organisatieonderdeel. Je sollicitatie dient uiterlijk zondag 5 maart 2023 in ons bezit te zijn. De gesprekken zullen in de week van 27 februari 2023 plaatsvinden.


Neem contact op


Deel deze vacature