Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige Nachtdienst - uren in overleg

Ben jij enthousiast, op zoek naar een leuke uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

Vredewold

In Vredewold wonen overwegend mensen met (beginnende) dementie. We vinden het

belangrijk dat de bewoner kan leven zoals hij of zij dat graag wil. Voor medewerkers betekent dit dat de bewoner centraal staat en dat we met hem of haar op zoek gaan naar wensen mogelijkheden, waarbij de bewoner de regie houdt.

 

We zijn op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om te werken in een organisatie in ontwikkeling, die mee willen denken over het verlenen van goede zorg en die een bijdrage willen leveren aan het welzijn van de mensen die bij ons wonen. We zoeken op dit moment voor de afdelingen nachtdienst collega’s in diverse functies.

Competenties en talent

Je hebt kennis en deskundigheid op het gebied van dementie. Je bent communicatief vaardig, je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van mensen met dementie. Kennis en ervaring met belevingsgerichte zorg is een pre. Je bent goed instaat om zelfstandig te werken, flexibel en kan daadkrachtig op treden. Je bent in het bezit van een Helpende diploma, Verzorgende IG diploma of MBO verpleegkundige diploma.

Ons aanbod

Het betreft hier een functie voor onbepaalde tijd. Uren in overleg te bepalen. We bieden jou een goed salaris volgens de CAO VVT, prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een helpende zal ingeschaald zijn in FWG25, een verzorgende IG in FWG35 en een verpleegkundige in FWG40.

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze teamleiders zorg; mevrouw Erika Wassink of Marjan Looij of met Hannah van der Schaaf, zorgmanager via telefoonnummer 0594-552626.

Stuur je sollicitatie en CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken,  Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer ND015. Je sollicitatie dient uiterlijk vrijdag 30 juni 2022 in ons bezit te zijn. We hopen echter eerder met je in gesprek te gaan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact op


Deel deze vacature