Helpende, verzorgende IG & Woonondersteuner flexpool

Vind je het fijn om bij een leuke organisatie te werken waar je op verschillende afdelingen ingezet gaat worden? Kom dan bij Vredewold werken!

In Vredewold wonen overwegend mensen met (beginnende) dementie. We vinden het belangrijk dat de bewoner kan leven zoals hij of zij dat graag wil. Voor medewerkers betekent dit dat de bewoner centraal staat en dat we met hem of haar op zoek gaan naar wensen mogelijkheden, waarbij de bewoner de regie houdt. Op dit moment worden er meer huiskamers ontwikkeld zodat bewoners in kleinere groepen kunnen gaan wonen. Daarmee komt er ook ruimte voor meer medewerkers/formatie.

We zijn voor onze flexpool op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om te werken in een organisatie in ontwikkeling, die mee willen denken over het verlenen van goede zorg en die een bijdrage willen leveren aan het welzijn van de mensen die bij ons wonen.

Competenties en talent
Je hebt kennis en deskundigheid op het gebied van dementie. Je bent communicatief vaardig, je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van mensen met dementie. Kennis en ervaring met belevingsgerichte zorg is een pre. Je bent goed instaat om zelfstandig te werken, flexibel en kan daadkrachtig op treden. Je bent bevoegd en bekwaam.

Ons aanbod
We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd, goed salaris conform de Cao VVT, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie als helpende, verzorgende IG of woonondersteuner in onze flexpool. We bieden vaste uren in overleg aan, we bepalen samen per periode wanneer je wilt en kunt werken. Je zult met name ingezet worden voor geplande afwezigheid van collega’s.

Contact
Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw Janet Jonker (teamleider zorg) via telefoon: 0594-552626 of 06-82718777 of met mevrouw Anja Mellema (teamleider zorg) via telefoon: 0594-552626 of 06-82314492.

Stuur je sollicitatie en CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer VZH030 en naar welke functie je solliciteert. Je sollicitatie dient voor 09-04-2020 in ons bezit te zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact op


Deel deze vacature