Huishoudelijke hulp in de wijk

Vind je het leuk om cliënten thuis te helpen met de ondersteuning van huishoudelijk werk zodat de cliënt langer in staat is om zelfstandig thuis te blijven wonen en ben je betrokken, verantwoordelijk en respectvol, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De functie

De werkzaamheden omvatten alle voorkomende huishoudelijke taken bij de cliënten thuis, waarbij de ondersteuning indien nodig wordt gegeven en de zelfredzaamheid van de cliënt wordt bevorderd daar waar dat kan. Je bent in staat om deze werkzaamheden zelfstandig te organiseren.

Jij
Je kunt zelfstandig werken bij zowel ouderen, jongeren als jonge gezinnen en bent in het bezit van een auto of brommer/fiets. Je hebt ervaring met huishoudelijk werk en je beschikt over goede mondelinge en sociale vaardigheden.

Ons aanbod
Wij bieden jou een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd.

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de mevrouw Erika Wassink-Postema of de heer Michel Boonstoppel, telefoon: 0594-552626.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, sollicitaties@vredewold.nl, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek onder vermelding van vacaturenummer FD030 . Je sollicitatie dient uiterlijk 23 oktober 2019 in ons bezit te zijn.

 


Neem contact op


Deel deze vacature