Thuiszorg Vredewold - Verzorgende IG (uren in overleg)

 

Het thuiszorgteam van Vredewold zoekt een enthousiaste, gemotiveerde collega die gedreven is om kwaliteitszorg te geven. Je levert een bijdrage om cliënten hun welzijn in de thuissituatie te verbeteren en dat deze gewaarborgd blijft.
Je bent collegiaal, cliëntgericht en je vindt het leuk om probleemoplossend mee te denken. We geven persoonlijke zorgverlening die aansluit op de zorgvraag van onze cliënt.

 

De functie
Het betreft hier een functie voor onbepaalde tijd. De aan te stellen verzorgende IG zal alle voorkomende werkzaamheden verrichten voor wat betreft de zorg voor cliënten. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in wisselende diensten bij ons team Thuiszorg.

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie, je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG. En je bent in het bezit van rijbewijs B.

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, je bent sociaal, je bent integer, communicatief vaardig en je bent flexibel in wisselende situaties.

Ons aanbod
We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd, salaris conform de Cao VVT, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie als verzorgende IG bij de Thuiszorg.

Twijfel je of de thuiszorg iets voor je is?
We gaan graag hierover in gesprek met jou als zorgmedewerker en als de zorg het toe laat kun je zelfs een afspraak maken om een dagdeel mee te lopen.

Contact
Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functies dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze wijkverpleegkundigen, Wilma Smeins of Gea Visscher, via telefoonnummer:0594-552626.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mail naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer EXV052. Je sollicitatie dient uiterlijk donderdag 22 december 2022 in ons bezit te zijn. We hopen echter eerder met je in gesprek te gaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Neem contact op


Deel deze vacature