Vakantiehulpen in de verzorging, verpleging, thuiszorg en facilitair bedrijf

Voor de periode van juni tot september 2019 zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams komen versterken. Het betreft diverse functies in de organisatie in zowel de verzorging, verpleging als facilitaire dienst. In sommige functies wordt op wisselende tijden en in de weekenden gewerkt. Wij hebben vacatures binnen de volgende organisatieonderdelen:

  • VERZORGING

Vacaturenummer VH01

  • VERPLEGING (afdelingen PG)

Vacaturenummer VH02

  • THUISZORG VERZORGING

Vacaturenummer VH03

  • FACILITAIR BEDRIJF (huishouding intern en voedingsdienst)

Vacaturenummer VH04

Kandidaten die momenteel een opleiding volgen in de zorg/facilitaire dienstverlening of hiervoor gediplomeerd zijn genieten de voorkeur.

Wil je in jouw sollicitatiebrief vermelden, welke opleiding je volgt, welke diploma´s je hebt en in welke periode je beschikbaar bent? Tevens willen we graag van je weten naar welke functie en eventueel naar welke afdeling je voorkeur uitgaat en voor welke functie je daarnaast ook beschikbaar bent.

Zit het zorgen voor mensen in je bloed, wil je een bijdrage leveren aan een prettige leefomgeving van onze cliënten, werk je graag in een dynamische omgeving, in een fijne werksfeer en zoek je een interessante vakantiebaan? Dan is Vredewold op zoek naar jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henriët Hubert, medewerker personeelszaken of een bezoek brengen aan onze website www.vredewold.nl.

Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van het vacaturenummer van de betreffende functie. Je sollicitatie dient uiterlijk 28 februari 2019 in ons bezit te zijn.


Neem contact op


Deel deze vacature