Vakantiehulpen

Voor de periode van juni tot september 2020 zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams komen versterken. Het betreft diverse functies in de organisatie in zowel de verzorging, verpleging als facilitaire dienst.
In sommige functies wordt op wisselende tijden en in de weekenden gewerkt. Wij hebben vacatures binnen de volgende organisatieonderdelen:

 

  • VERZORGING en VERPLEGING
    Vacaturenummer VH2001
  • THUISZORG VERZORGING
    Vacaturenummer VH2002
  • FACILITAIR BEDRIJF (huishouding intern en voedingsdienst)
    Vacaturenummer VH2003

Kandidaten die momenteel een opleiding volgen in de zorg/facilitaire dienstverlening of hiervoor gediplomeerd zijn genieten de voorkeur.

 

Wil je in jouw sollicitatiebrief vermelden, welke opleiding je volgt, welke diploma´s je hebt en in welke periode je beschikbaar bent? Tevens willen we graag van je weten naar welke functie en eventueel naar welke afdeling je voorkeur uitgaat en voor welke functie je daarnaast beschikbaar bent.

Zit het zorgen voor mensen in je bloed, wil je een bijdrage leveren aan een prettige leefomgeving van onze cliënten, werk je graag in een dynamische omgeving, in een fijne werksfeer en zoek je een interessante vakantiebaan? Dan is Vredewold op zoek naar jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling personeelszaken of een bezoek brengen aan onze website www.vredewold.nl.

 

Wil je persoonlijk met ons in gesprek of samen met ons rondkijken of er een leuke functie voor de vakantieperiode voor je is, dan nodigen we je uit om op een van onze inloopmiddagen langs te komen. Deze zijn gepland op donderdag 13 februari van 16.00 uur tot 18.00 uur en op dinsdag 18 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur.

 

Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van het vacaturenummer van de betreffende afdelingen.

Je sollicitatie dient uiterlijk 1 maart 2020 in ons bezit te zijn.

De gesprekken zullen in de week van 23 maart 2020 plaatsvinden.

 


Neem contact op


Deel deze vacature