Verzorgende IG 20 - 24 uren per week

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. In Vredewold wonen overwegend mensen met (beginnende) dementie. We zijn op zoek naar een collega voor afdeling de Verbinding. We vinden het belangrijk dat de bewoner kan leven zoals hij of zij dat graag wil. Voor medewerkers betekent dit dat de bewoner centraal staat en dat we met hem of haar op zoek gaan naar de mogelijkheden waarbij de bewoner de regie houdt.

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur met ouderen die lijden aan dementie en je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.

 

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, je bent sociaal, communicatief vaardig, je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van mensen met dementie en je bent flexibel in wisselende situaties. Je respecteert keuzes!

Ons aanbod
Wij bieden jou een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de teamleider mevrouw Wina Johannes, telefoon: 0594-552626

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, sollicitaties@vredewold.nl, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek onder vermelding van vacaturenummer VHZ023. Je sollicitatie dient uiterlijk  23 oktober 2019 in ons bezit te zijn.


Neem contact op


Deel deze vacature