Verzorgende IG - dagvoorziening - 15 uren per week

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!


Voor onze dagvoorziening zoeken wij een Verzorgende IG.
Onze dagbesteding wordt bezocht door voornamelijk cliënten met psychogeriatrische problemen waarbij extra aandacht voor dagbesteding het sleutelwoord is. Je vindt het als Verzorgende IG ook leuk om ingezet worden bij activiteiten gericht op het aanbieden van structuur bij onze cliënten. Ook verzorgende handelingen vallen onder de genoemde werkzaamheden. De werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 8.30 en 16.30 uur.

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie en je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG, MVZV of gelijkwaardig.

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, bent sociaal en je bent flexibel in wisselende situaties.

Ons aanbod
Het betreft hier een functie voor bepaalde tijd gedurende een jaar met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband. Het betref een arbeidsovereenkomst voor 15 uur per week. Wij bieden jou een goed salaris volgens de CAO VVT, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Contact
Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de teamleider mevrouw Erika Wassink via telefoonnummer 0594-552626.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer DV006. Je sollicitatie dient uiterlijk donderdag 27 januari a.s. in ons bezit te zijn.
De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 2 februari 2022 aanstaande.


Neem contact op


Deel deze vacature