Verzorgende IG en verpleegkundigen: uren in overleg

In Vredewold wonen overwegend mensen met (beginnende ) dementie. We vinden het belangrijk dat de bewoner kan leven zoals hij of zij dat graag wil. Voor medewerkers betekent dit dat de bewoner centraal staat en dat we met hem of haar op zoek gaan naar wensen mogelijkheden, waarbij de bewoner de regie houdt. Op dit moment worden er meer huiskamers ontwikkeld zodat bewoners in kleinere groepen kunnen gaan wonen. Daarmee komt er ook ruimte voor meer medewerkers/formatie.

We zijn voor een aantal teams op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om te werken in een organisatie in ontwikkeling, die mee willen denken over het verlenen van goede zorg en die een bijdrage willen leveren aan het welzijn van de mensen die bij ons wonen.

Competenties en talent
Je hebt kennis en deskundigheid op het gebied van dementie. Je bent communicatief vaardig, je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van mensen met dementie. Kennis en ervaring met belevingsgerichte zorg is een pre. Je bent goed instaat om zelfstandig te werken, flexibel en kan daadkrachtig op treden. Je bent bevoegd en bekwaam.

Ons aanbod
De vacature is ter vervanging van zwangerschapsverlof. Ook kun je als je dat graag wilt opgenomen worden in onze flexpool (voor vaste uren) of doorstromen in een reguliere vacature. De functie verzorgende IG is ingedeeld in functie groep 35 en de verpleegkundige in functiegroep 40. Je krijgt een contract ter vervanging van de zwangerschapsverlof. Onze intentie is om je daarna bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband aan te bieden.

Contact
Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de teamleider mevrouw Wina Johannes, of mevrouw Janet Jonker telefoon: 0594-552626.

Stuur je sollicitatie en CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer VZH028.

Je sollicitatie dient voor 28-02-2020 in ons bezit te zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact op


Deel deze vacature