Verzorgende IG Thuiszorg, 16 tot 20 uren per week

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Het betreft hier een functie voor bepaalde tijd ter vervanging van zwangerschapsverlof. De aan te stellen verzorgende IG zal alle voorkomende werkzaamheden verrichten voor wat betreft de zorg voor cliënten. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in wisselende diensten bij onze dienstverlening de Thuiszorg.

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie, je bent in het bezit van

een diploma Verzorgende IG. En je bent in het bezit van rijbewijs B.

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, je bent sociaal, communicatief vaardig en je bent flexibel in wisselende situaties.

Ons aanbod
We bieden jou een contract aan tussen de 16 en 20 uur, goed salaris conform de Cao VVT, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie als verzorgende IG bij de Thuiszorg. De functie verzorgende IG is ingedeeld in functiegroep 35. Je krijgt een contract ter vervanging van de zwangerschapsverlof voor de duur van 6 maanden met de intentie om deze te verlengen naar een contract onbepaalde tijd.

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functies dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze wijkverpleegkundigen, Emmie van der Pol, via telefoonnummer: 0594-552626.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mail naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer EXV041. Je sollicitatie dient uiterlijk 10 december in ons bezit te zijn. De gesprekken zullen zo spoedig mogelijk na de sluitingstermijn plaatsvinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 


Neem contact op


Deel deze vacature