Verzorgende IG Thuiszorg, bepaalde tijd, 16 uur per week

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Het betreft hier een functie voor bepaalde tijd ter vervanging van zwangerschapsverlof. De aan te stellen verzorgende IG zal alle voorkomende werkzaamheden verrichten voor wat betreft de zorg voor cliënten. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in wisselende diensten bij onze dienstverlening de Thuiszorg.

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie, je bent in het bezit van

een diploma Verzorgende IG. En je bent in het bezit van rijbewijs B.

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, je bent sociaal, communicatief vaardig en je bent flexibel in wisselende situaties.

Ons aanbod
De vacature is ter vervanging van zwangerschapsverlof. Ook kun je als je dat graag wilt opgenomen worden in onze flexpool (voor vaste uren of oproepuren) of doorstromen in een reguliere vacature. De functie verzorgende IG is ingedeeld in functiegroep 35. Je krijgt een contract ter vervanging van de zwangerschapsverlof. Het contract zal ingaan op 01-08-2020 voor de duur van 5,5 maanden.

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functies dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze wijkverpleegkundigen mevrouw Jannie Bouma of Emmie van der Pol, via telefoonnummer: 0594-552626.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mail naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer EXV039. Je sollicitatie dient uiterlijk 26 mei 2020 in ons bezit te zijn. De gesprekken vinden plaats op donderdag 28 mei aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 


Neem contact op


Deel deze vacature