Verzorgende IG & Verpleegkundige Thuiszorg 16 - 20 uren per week

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Het betreffen hier functies voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar. De aan te stellen verzorgende IG en verpleegkundige zal alle voorkomende werkzaamheden verrichten voor wat betreft de zorg voor cliënten. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in wisselende diensten bij onze dienstverlening de Thuiszorg.

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie, je bent in het bezit van

een diploma Verzorgende IG, MBO-V of gelijkwaardig. En je bent in het bezit van rijbewijs B.

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, je bent sociaal, communicatief vaardig en je bent flexibel in wisselende situaties.

Ons aanbod
De vacature is voor de duur van 1 jaar. De functie verzorgende IG is ingedeeld in functiegroep 35 en de verpleegkundige in functiegroep 40. Onze intentie is om je daarna bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband aan te bieden binnen onze organisatie.

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functies dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze wijkverpleegkundigen mevrouw Jannie Bouma of Emmie van der Pol, via telefoonnummer: 0594-552626.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mail naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer EXV040. Je sollicitatie dient uiterlijk 26 mei 2020 in ons bezit te zijn. De gesprekken vinden plaats op donderdag 28 mei aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 


Neem contact op


Deel deze vacature