Verzorgende IG - uren in overleg

In Vredewold wonen overwegend mensen met (beginnende) dementie. We vinden het belangrijk dat de bewoner kan leven zoals hij of zij dat graag wil. Voor medewerkers betekent dit dat de bewoner centraal staat en dat we met hem of haar op zoek gaan naar wensen mogelijkheden, waarbij de bewoner de regie houdt.

We zijn voor een aantal teams op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om te werken in een organisatie in ontwikkeling, die mee willen denken over het verlenen van goede zorg en die een bijdrage willen leveren aan het welzijn van de mensen die bij ons wonen.

Competenties en talent
Je hebt kennis en deskundigheid op het gebied van dementie. Je bent communicatief vaardig, je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van mensen met dementie. Kennis en ervaring met belevingsgerichte zorg is een pre. Je bent goed instaat om zelfstandig te werken, flexibel en kan daadkrachtig op treden. Je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma.

Ons aanbod
Het betreft hier een functie voor onbepaalde tijd. Uren in overleg te bepalen. We bieden jou een salaris conform CAO VVT volgens FWG35. Werk je liever flexibel in verschillende teams dan kunnen we in overleg of onze flexpool iets voor je is.

Contact
Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze teamleiders zorg; mevrouw Johanna Abbring  of Marjan Looij via telefoonnummer 0594-552626.

Stuur je sollicitatie en CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer VZH049. Je sollicitatie dient uiterlijk dinsdag 26 juli 2022 in ons bezit te zijn. Uiteraard hopen we eerder met je in gesprek te gaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact op


Deel deze vacature