verzorgenden IG: 24 - 28 uren per week

 

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Het betreft hier een functie voor onbepaalde tijd. De aan te stellen verzorgende IG zal alle bij de functie behorende werkzaamheden verrichten op één van de afdelingen voor cliënten met intensieve dementiezorg van Vredewold. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in wisselende diensten.

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie en een voorkeur voor het zorgen voor mensen met dementie. We vinden het belangrijk dat je moeite doet om een bewoner te leren kennen, dichtbij de bewoners staat, inlevingsvermogen hebt en mee kan bewegen in de individuele zorg voor een bewoner. Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.

Ons aanbod
Wij bieden jou een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Contact

Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de teamleider mevrouw Lena Henstra, telefoon: 0594-552626

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. Afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer VPU067.

Je sollicitatie dient uiterlijk 23 oktober 2019 in ons bezit te zijn.


Neem contact op


Deel deze vacature