Woonondersteuner

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken?
Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Het betreft hier een functie voor bepaalde tijd. De aan te stellen woonondersteuner zal alle voorkomende werkzaamheden verrichten op één van de afdelingen van Vredewold. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in wisselende diensten.

Jij
Jij hebt een opleiding op minimaal mbo niveau 2 nodig om cliënten te kunnen begeleiden en om licht verzorgende werkzaamheden uit te kunnen voeren. Ervaring en/of kennis is vereist in het begeleiden van de dag invulling waaraan cliënten behoefte hebben. Daarnaast is kennis van en ervaring met de doelgroep en bijbehorende gedragsproblematiek nodig.

Jouw talent
Je kan goed met mensen omgaan, je bent sociaal, communicatief vaardig, je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van mensen met dementie en je bent flexibel in wisselende situaties.

Ons aanbod
Wij bieden jou een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Tevens biedt Vredewold indien nodig een passende opleiding voor woonondersteuner aan.

Contact
Voor meer informatie over onze organisatie ga naar www.vredewold.nl. Wil je meer informatie over bovengenoemde functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met teamleider Janet Jonker, tel.0594-552626 of 06-82718777 of collega teamleider Wina Johannes, tel.0594-552626.

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. Afdeling Personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mail naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer VZH026.

Je sollicitatie dient uiterlijk 25 maart 2020 in ons bezit te zijn. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 30 maart 2020.


Neem contact op


Deel deze vacature