Zorgcoordinator verpleegunit - 28 uur

 

 

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je affiniteit met ouderen, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving...........dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieprofiel
Als zorgcoördinator verleen je, coördineer je, bewaak je en bevorder je de kwaliteit van verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg en de zorgverlening in het algemeen. Je bent verantwoordelijk voor de operationele dagelijkse gang van zaken op een afdeling. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de teamleider en geeft functioneel leiding aan het team. Als de situatie daarom vraagt kan je taken van de teamleider waarnemen/overnemen.

Jouw werkdag begint samen met de teamleden op de woonomgeving van onze cliënten, gezamenlijk starten jullie de dag op om vervolgens in de middaguren jouw overige taken als coördinator op te pakken.

Je werkt in een drietal aandachtsgebieden, zorgcoördinatie en zorgverlening, kwaliteit, coachen van medewerkers, die een rode draad in je dagelijkse werkzaamheden zijn. Bij zorgcoördinatie zijn de hoofdpunten dat je verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg verleent, een behandelplan durft op te stellen en samen met een CV/EVV/contactverzorgende een bijdrage aan het zorgplan levert.

Je stelt kwaliteit van de verpleegkundige en/of medische zorg voorop, je kijkt naar verbeteringen of aanpassingen van de te leveren zorg. Het coachen en meenemen van medewerkers in de dagelijkse zorg van onze cliënten is belangrijk om de juiste passende zorg te kunnen geven aan onze cliënten.

Functievereisten
Kennis is vereist op MBO werk- en denkniveau aangevuld met kennis van zorgcoördinatie. Je bent in het bezit van een MBO V diploma of een zorgdiploma aangevuld met SPH social work of een diploma gerelateerd aan maatschappelijke zorg. Je hebt meerdere jaren ervaring met onze doelgroep en daarnaast kennis van geldende protocollen, richtlijnen en de zorgverlening en zorgvisie van de organisatie. Je houdt vakkennis op het aandachtgebied en/of ten aanzien van verpleging bij en volgt relevante ontwikkelingen. Je bent creatief en vindingrijk om problemen zelfstandig op te kunnen lossen in samenwerking met het een zorgteam. Initiatief vanuit de coördinerende rol in de zorgverlening wordt verwacht. Uiteraard is terugval op de teamleider en eventuele behandelaren hierin mogelijk. Je kunt werken in teamverband, ook hierbij kan je terugvallen op jouw teamleider en eventueel zorgmanager. Sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen, corrigeren – stimuleren – motiveren zijn van belang. Je bent geduldig, hebt doorzettingsvermogen, je bent oplettend en kunt snel schakelen in de dagelijkse gang van zaken.

Ons aanbod
Wij bieden jou een jaarcontract van minimaal 28 uur met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband, goed salaris conform de Cao VVT, prima secundair arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie. De functie Zorgcoördinator is ingedeeld in functiegroep 50.

Contact
Voor meer informatie over bovengenoemde functie mag je tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw Johanna Abbring, teamleider zorg, via telefoonnummer 0594-552626.
 

Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Stichting Vredewold, t.a.v. afdeling personeelszaken, Pulvertorenstraat 1, 9351 BP Leek of mailen naar sollicitaties@vredewold.nl onder vermelding van vacaturenummer VPU080. Je sollicitatie dient uiterlijk 20 maart 2023 in ons bezit te zijn. De gesprekken zullen op woensdag 29 maart 2023 plaatsvinden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact op


Deel deze vacature