Vanzelfsprekend Veelzijdig!

Vredewold biedt een breed pakket van diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


Lees meer

Seniorenwoningen

Wilt u zelfstandig (blijven) wonen in een aantrekkelijke omgeving met veel voorzieningen in de nabijheid? Dan is het huren van een woning of appartement bij Vredewold Wonen een uitstekende optie. 

Ons woningaanbod varieert van laagbouw tot appartementen in en nabij het centrum van de dorpen Leek, Tolbert en Zevenhuizen.

U komt in aanmerking voor onze woningen vanaf 55 jaar, maar u kunt zich al laten inschrijven vanaf 50 jaar.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Daarom voeren wij met iedere woningzoekende een kennismakingsgesprek.  Voor dit gesprek is het belangrijk dat u uw identiteitsbewijs en uw inkomensspecificatie(s) meeneemt. Bij voorkeur de meest recente Verklaring Geregistreerd Inkomen, deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.(www.mijnbelastingdienst.nl of 0800-0543).

Na een wederzijdse kennismaking nemen wij de inschrijving met u door en kunt u uw woonwensen nog verduidelijken. Wij geven u direct een indicatie van de wachttijd en kunnen u adviseren hoe u uw woonkeuze kunt vergroten. Natuurlijk is er ook ruimte voor al úw vragen. 

Wilt u zich inschrijven en huurt u op dit moment elders een woning? Vul dan ook de verklaring verhuurder (PDF) in en voeg deze bij uw inschrijving.

Wijzigingen op uw inschrijfformulier en het intrekken van inschrijvingen moet u schriftelijk aan Vredewold doorgeven.

Informatie en bezichtiging

Voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging, kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur contact opnemen met de afdeling verhuur van Vredewold.

Bekijk ons volledige woningaanbod

Veel gestelde vragen
  • Voor wie?
  • Hoe kan ik me laten inschrijven?
  • Wat zijn de toewijzigingscriteria?
  • Huurvoorwaarden en contract
  • Hoe kan ik de huur opzeggen?
"Om je ergens thuis te voelen is meer nodig dan alleen een woning"
Trientje Broersma
Medewerker Verhuur

Seniorenwoningen

Stel een vraag

Vragen of advies?

Pulvertorenstraat 1
9351 BP Leek