Vanzelfsprekend Veelzijdig!

Vredewold biedt een breed pakket van diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


Lees meer

Verzorging en verpleging

Wilt u thuis blijven wonen en heeft u daarbij ondersteuning nodig ten gevolge van ziekte, een handicap of gewoon omdat u ouder wordt? In dat geval is het goed om contact met ons op te nemen voor ondersteuning door de thuiszorg van Vredewold. Wij helpen u graag !

U wilt zelfstandig wonen in uw eigen huis maar heeft hierbij (tijdelijk) verpleging en/of persoonlijke verzorging nodig.  Dan kunt u conctact opnemen met de wijkverpleegkundige van de Thuiszorg Vredewold. Samen met onze wijkverpleegkundige bespreekt u welke zorg u nodig heeft. Wat is haalbaar, wat is wenselijk en noodzakelijk en wat zijn de beste tijden om hulp te krijgen.

Wij bespreken regelmatig met u of alles naar wens verloopt en maken hierover heldere afspraken. Vredewold werkt met kleine vaste teams met contactverzorgenden waardoor u zo veel mogelijk dezelfde medewerkers ziet en u een vast aanspreekpunt heeft.

Ons thuiszorgteam werkt nauw samen met alle partners in de zorgketen, zoals huisarts en apotheek.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de kosten heeft u een thuiszorgindicatie nodig van de wijkverpleegkundige.

Vredewold levert thuiszorgdiensten  in de volgende postcodegebieden: 9312, 9351 en 9356.
 

Veel gestelde vragen
  • Wachtlijstgegevens
  • Algemene voorwaarden
Emmie van der Pol
Teamleider Thuiszorg

Verzorging en verpleging

Direct aanvragen

Vragen of advies?

Locatie Van Panhuys