Vanzelfsprekend Veelzijdig!

Vredewold biedt een breed pakket van diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


Lees meer


Informatieavond over de veranderde zorg in Leek

15-9-2017

INFORMATIE- EN DIALOOGAVOND OVER ZORG VERANDERT in LEEK

Alle belangstellenden maar vooral mantelzorgers uit het Westerkwartier zijn op dinsdagavond 26 september van harte welkom op een informatie- en dialoogbijeenkomst met als thema: de Zorg verandert.

Tijdens deze avond krijgt u voor de pauze informatie over wat de veranderingen in de zorg zijn en wat zij betekenen voor uw dagelijkse praktijk als mantelzorger. Na de pauze gaan we met elkaar in dialoog.

Het steunpunt mantelzorg  Leek-Grootegast die deze avond organiseert en de bezoekers willen graag van elkaar weten hoe mantelzorgers zorg en ondersteuning bieden. De insteek daarbij is: wat kunnen mantelzorgers zelf of samen met iemand uit de omgeving? Wat zijn de ervaringen maar vooral ook ideeën tot verandering en verbetering? En hoe zorgen wij ervoor dat de ideeën van mantelzorgers ook echt omgezet worden in concrete actie?

De avond is vrij toegankelijk en staat onder leiding van Bert van Schagen (coördinator van het team Noord Nederland van ‘’Zorg verandert’’)

Locatie: Dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32, Leek.

De inloop is om 19:00 uur en het programma duurt van 19:30 – 21:00 uur. Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor informatie en vervoer: informatieloket ‘’de Schutse’’, Oldenoert 32 in Leek. Tel. 0594-512334.

 


Deel dit bericht

Meer