Vredewold ontvangt Keurmerk Veilig Voedsel
Vandaag, 10 oktober 2024, heeft Stichting Vredewold met trots het Keurmerk Veilig Voedsel in ontvangst mogen nemen van dhr. Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl. Dit keurmerk toont aan dat Vredewold voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Vredewold is trots op het behalen van dit keurmerk, en zeker ook op het cijfer 9,2 waarmee dit is bewerkstelligd. Ons ‘recept’ voor het behalen van zo’n mooi cijfer bestaat uit een team met professionals in de voeding, een klein snufje vakidioten, 1500 gram doorzettingsvermogen, 200 gram humor en een ¼ liter eigenwijsheid. Deze ingrediënten tezamen vormen een sterk voedingsteam. Lars Hamelink, manager bedrijfsvoering licht toe dat Vredewold altijd de lat hoog heeft liggen. “We zetten graag die extra stap waarmee we onze bewoners van kwaliteit kunnen voorzien. Enkele jaren geleden hebben we het voedingsconcept geïntroduceerd en dat is inmiddels doorontwikkeld naar een toekomstbestendig concept. Daarvoor hebben we ook geïnvesteerd in een nieuwe satelliet keuken, buffetwagens en stellen we met smakelijke gerechten gezonde menu’s samen”. Vredewold gaat met enthousiasme door met de verdere ontwikkelingen, ook op het gebied van voeding. Vorig jaar behaalde Vredewold de ISO 9001:2015 certificering en met trots hangen we het keurmerk-certificaat Veiligvoedsel ook aan de muur en bedanken we de medewerkers die hier een belangrijke rol in hebben gehad.
Lees verder