Het kan gebeuren dat u plotseling en direct hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u gevallen bent of omdat u zich ineens niet goed voelt.  Met personenalarmering kunt u op dat moment hulp inschakelen. Vredewold levert zelf geen alarmering. U kunt hiervoor contact opnemen met Altide.

Personenalarmering zorgt voor een veilig gevoel voor u, maar ook voor uw familieleden/mantelzorgers. U kunt bij een noodgeval met één druk op de knop alarm slaan. De medewerker van Altide ziet meteen wie er belt, ook als u als cliënt bewusteloos bent of moeilijk kunt spreken, en schakelt onmiddelijk de juiste zorg in. Dit laatste is afhankelijk van de afspraken die u met Altide maakt.

Voor cliënten die thuiszorg van Vredewold ontvangen, zal Altide naar onze thuiszorg bellen. Een voor u vertrouwde medewerker komt dan vervolgens zo spoedig mogelijk naar u toe. Alarmeringen in de nacht worden sinds 1 april 2024 overgedragen aan de gezamenlijke nachtzorg Groningen met opvolging door TSN.
Ontvangt u thuiszorg van een andere zorgaanbieder dan kunt u het beste met die aanbieder aanvullende afspraken maken over de alarmopvolging. 

Voor alle vragen over personenalarmering verwijzen wij u door naar Altide, tel. 088-9800953.

Bezoekadres Altide: Altingerweg 1, gebouw d’Oase, 9411 PA Beilen, Postbus 200, 9410 AE Beilen. 

Een veilig gevoel: 24 uur per dag, 7 dagen per week

Vragen of advies?