Thuis is waar uw hart en uw gezondheid zijn.

Bij Stichting Vredewold begrijpen we dat thuis de plek is waar u zich het meest comfortabel en geborgen voelt. Daarom bieden we zorg thuis die aansluit bij uw behoeften, waarbij uw welzijn en kwaliteit van leven voorop staan.

Onze toegewijde professionals zijn er om u te ondersteunen, of het nu gaat om verzorging en verpleging, mantelzorgondersteuning, palliatieve zorg, speciale ondersteuning voor de ziekte van Parkinson, of andere diensten. We geloven in zorg met een persoonlijke aanpak, waarbij we uw wensen en behoeften respecteren en samen met u een zorgplan opstellen dat bij u past.

Naast zorg bieden we ook een scala aan faciliteiten en services die uw leven gemakkelijker maken, zoals ons restaurant, personenalarmering, ouderenvervoer en onafhankelijke cliëntondersteuning.

Bij Stichting Vredewold streven we ernaar om u te ondersteunen bij het behouden van uw onafhankelijkheid en het genieten van een kwalitatief hoogwaardig leven, gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving. Ontdek hoe we uw thuis tot een bron van zorgzaamheid en welzijn kunnen maken

Meer weten?

Heeft u vragen over zorg thuis in Vredewold of wilt u graag een gesprek met onze zorgadviseur? Neem dan contact met ons op.