Vanzelfsprekend Veelzijdig!

Vredewold biedt een breed pakket van diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


Lees meer


Actuele informatie over het Coronavirus voor familie en mantelzorgers

13-5-2020

Hieronder geven we in chronologische volgorde een overzicht van de meest essentiele informatie die we hebben verstuurd naar onze clienten en hun familieleden:

Voor het laatste nieuws over corona, het Dossier coronavirus voor zorgorganisaties en het RIVM

We doen er binnen Vredewold alles aan om onze bewoners naast de goede zorg ook extra aandacht te geven om ervoor te zorgen dat zij zich ook mentaal goed voelen.
We zijn er supertrots op dat dit onze medewerkers lukt! We realiseren ons dat zij familie niet kunnen vervangen, maar het is mooi om te zien dat het onze medewerkers lukt om wat extra aandacht te geven en de bewoners hiermee op te beuren.

Er worden op de afdelingen extra activiteiten aangeboden, we helpen bewoners bij het bellen of videobellen via Skype. Hiervoor zijn er op iedere afdeling tablets beschikbaar gesteld.
Als men hieraan behoefte heeft, helpen we bij het bellen naar de luisterlijn, een speciaal nummer voor ouderen die het moeilijk hebben. 

Onze receptie is sinds de Coronatijd dagelijks extra lang en ook in het weekend bezet. Deze medewerkers staan de bewoners te woord, hebben tijd voor een praatje en helpen om alle telefoontjes door te schakelen naar de juiste afdeling. De boodschappen, bloemen en kaartjes worden door hen via de sluis op de hoofdingang naar de juiste plek gebracht. 

In Vredewold wordt bijna dagelijks overleg gevoerd over de actuele status rond het Corona-virus en de uitgezette preventiemaatregelen in Woonzorgcentrum Vredewold. We doen er met zijn allen alles aan om het virus buiten de deur te houden.

Ook doen we ons uiterste best om de informatie naar onze clienten en hun familieden zo goed en compleet mogelijk te delen. U kunt hiervoor terecht op deze website en sinds kort wordt op het clientenportaal CarenZorgt informatie gepubliceerd.


Deel dit bericht

Meer