Actuele informatie over het Coronavirus voor familie en mantelzorgers

Datum: 11-4-2022

 

Laatste nieuwsbrief: Nieuwsbrief d.d. 17 februari 2022

In de persconferentie van 15 februari jl. zijn de versoepelingen die al enkele dagen circuleerden dan eindelijk bevestigd en dat is fijn voor alles en iedereen!
Als gevolg van de versoepelingen vanuit de overheid vervalt ook de bezoekregeling van Vredewold met onmiddelijke ingang.
Dit betekent dat u zich niet meer hoeft te registreren bij binnenkomst en er geen beperkingen meer zijn voor het aantal bezoekers per dag.

Omdat we te maken hebben met een kwetsbare doelgroep vragen wij u met klem om verstandig om te gaan met de versoepelingen en alle algemene RIVM- en hygiënevoorschriften in acht te blijven nemen.
Wij adviseren u dringend om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen bij klachten. (er liggen mondkapjes voor u klaar bij de ingang)

U bent van harte welkom!

 

---------------------------------

Vredewold vindt het erg belangrijk om de cliënten en hun familieleden goed te informeren over de actuele stand van zaken rondom de Corona-maatregelen.
Dit doen we met nieuwsbrieven, mailberichten en via het clientenportaal CarenZorgt.

Voor het gemak geven we hieronder in chronologische volgorde een overzicht van de meest essentiele informatie die we hebben verstuurd naar onze cliënten en hun familieleden:

Voor het laatste nieuws over corona, het Dossier coronavirus voor zorgorganisaties en het RIVM

In Vredewold wordt de actuele status rond het Corona-virus goed gemonitord. We doen er met zijn allen nog steeds alles aan om het virus buiten de deur te houden.

Ook doen we ons uiterste best om de informatie naar onze clienten en hun familieden zo goed en compleet mogelijk te delen. U kunt hiervoor terecht op deze website en op het cliëntenportaal CarenZorgt.