Vanzelfsprekend Veelzijdig!

Vredewold biedt een breed pakket van diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


Lees meer


Actuele informatie over het Coronavirus voor familie en mantelzorgers

1-10-2020

Aanvullend nieuws: 29 september
Alle bezoekers worden verzocht tijdens het bezoek een mondkapje te dragen. Het mondkapje moet vanaf binnenkomst tot vertrek door u gedragen worden - ook in het appartement van uw dierbare. U kunt uw eigen mondkapje dragen of een exemplaar afhalen bij de receptie.

Met de toename van het aantal besmettingen blijft het van belang om – naast het dragen van het mondmasker - goed de handhygiënemaatregelen in acht te nemen, minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden en alert te blijven op uw eigen gezondheid. Verder is het belangrijk dat u zich registreert bij binnenkomst.
Het voelt misschien ongemakkelijk om continu een mondmasker te dragen tijdens uw bezoek aan uw dierbare, maar het is op dit moment echt noodzakelijk. 

Verder vragen wij u vanaf woensdag om met niet meer dan 2 personen per dag op bezoek te gaan en dit te doen tussen 09.00 uur en 20.00 uur.

 

Zorg goed voor uzelf en elkaar!

 

----------------------

Vredewold vindt het erg belangrijk om de cliënten en hun familieleden goed te informeren over de actuele stand van zaken rondom de Corona-maatregelen.
Dit doen we met nieuwsbrieven, mailberichten en via het clientenportaal CarenZorgt.

Voor het uw gemak geven we hieronder in chronologische volgorde een overzicht van de meest essentiele informatie die we hebben verstuurd naar onze cliënten en hun familieleden:

Voor het laatste nieuws over corona, het Dossier coronavirus voor zorgorganisaties en het RIVM

In Vredewold wordt de actuele status rond het Corona-virus goed gemonitord. We doen er met zijn allen nog steeds alles aan om het virus buiten de deur te houden.

Ook doen we ons uiterste best om de informatie naar onze clienten en hun familieden zo goed en compleet mogelijk te delen. U kunt hiervoor terecht op deze website en op het cliëntenportaal CarenZorgt.


Deel dit bericht

Meer