Bewoners Vredewold op de camping

Datum: 4-9-2019

In de weken van maandag 23 augustus tot en met 12 september gaan bewoners van Vredewold (overdag) naar de camping Nienoord. 

Update 4 september: Ondanks het iets mindere weer gaan de bewoners van Vredewold kamperen.  Gelukkig zijn de extreme hoge temperaturen voorbij en is het (nog) niet koud!  Bij aankomst staat de koffie klaar in de tent.
Rond het middaguur met zijn allen in het treintje van Nienoord op weg  om een pannekoek of patatje te eten in het restaurant op het campingterrein.

Ook de regionale pers blijft druk met de kampeerders van Vredewold. Deze week komt TV-Westerkwartier langs om opnames te maken. Hoe leuk kan het zijn!

Laatste nieuws:  woensdag 28 augustus komt ook RTV Noord langs op de camping... Uitzending op RTV Noord op dezelfde dag vanaf 18.00 uur en herhaling ieder uur!

Dinsdag 27 augustus : Het is volop zomer en dus op en top campingweer. De bewoners, familieleden, vrijwilligers en medewerkers zoeken in verband met de hoge temperaturen de schaduw op en vermaken zich opperbest.