Vanzelfsprekend Veelzijdig!

Vredewold biedt een breed pakket van diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


Lees meer


Dienstverlening Huishoudelijke hulp in de wijk van Vredewold naar De Nieuwe Zorg Thuis

15-2-2020

De Nieuwe Zorg Thuis (DNZT) neemt de dienstverlening huishoudelijke hulp in de wijk over van Stichting Vredewold met ingang van 1 maart 2020.

DNZT neemt alle cliënten over en ook het personeel gaat mee. Dit betekent dat cliënten hun eigen vertrouwde hulpverlener kunnen behouden.

Kerntaken Vredewold
De bestuurder van Vredewold, Ismay Kremers, heeft veel vertrouwen in De Nieuwe Zorg Thuis: ‘’Medewerkers en cliënten zijn in goede handen.’’ Eind 2019 heeft Vredewold bij de gemeente Westerkwartier aangegeven dat de stichting zich wil gaan richten op haar kerntaak.

Vervolgstap
De Nieuwe Zorg Thuis heeft haar hoofdkantoor in Meppel. De organisatie werkt al in het Westerkwartier en heeft de nodige kennis en ervaring opgedaan in dit gebied. Hierdoor is de overname van de dienstverlening een wenselijke en praktische vervolgstap. Hijbo Lantink, bestuurder van De Nieuwe Zorg Thuis, ervaart deze stap dan ook als zeer positief.
“Wij kennen Vredewold als een zeer betrokken partij en zijn dan ook blij dat de betrokken medewerkers samen met de cliënten kiezen voor DNZT”, aldus Lantink. “Wij heten de nieuwe collega’s en cliënten hartelijk welkom bij Jouw Nieuwe Thuis.”

Wethouder Bert Nederveen van de gemeente Westerkwartier is blij dat DNZT en Vredewold samen deze vervolgstap hebben gemaakt en dat alle cliënten en betreffende medewerkers meegaan naar de DNZT.


Deel dit bericht

Meer