Vredewold op de Pinkstermarkt in Leek

Datum: 6-6-2022

Op maandag 6 juni jl. was de jaarlijkse Pinkstermarkt in Leek. 
Collega's Sieta De Wit, van de dagbesteding, en Gea Visscher namens de Thuiszorg stonden voor Vredewold op deze markt. De mooi ingerichte kraam was zeer gunstig en centraal gelegen, het waaide behoorlijk maar het was niet koud.

Goed voorbereid op de weersomstandigheden is Vredewold en alles eromheen zo goed en enthousiast mogelijk gepromoot. Er was veel aanloop en er waren ontzettend veel enthousiaste mensen. Ze waren vooral geïnteresseerd in de vacature BBL-verzorgende IG, maar ook de vacatures helpende plus en vrijwilliger voor Vredewold/ dagbesteding waren in trek. Hopelijk nemen zij het advies van Sieta en Gea ter harte en nemen zij contact op met de afdeling personeelszaken van Vredewold voor een leuke baan in de zorg bij Vredewold!

De voorbijgangers konden de namen gokken van de beren in de kraam: Beer en Beertje. Dit is helaas door niemand goed gegokt. Volgend jaar beter?

Er zijn niet veel spullen verkocht maar alle verhalen en vragen waren deze dag dubbel, en dwars waard. Vredewold is in ieder geval positief op de kaart gezet!

 

We danken Sieta en Gea heel hartelijk voor alle inspanningen en het feit dat zij Vredewold hebben zo goed hebben "verkocht" op de Pinkstermarkt.
Chapeau!!!