Vanzelfsprekend Veelzijdig!

Vredewold biedt een breed pakket van diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


Lees meer


Vredewold start met Open Inloop: Het Borghuys

29-3-2018

 

Op dinsdag 3 april a.s. start Vredewold met Het Borghuys, een Open Inloop voor inwoners woonachtig in het Westerkwartier die te maken hebben met dementie.

Een laagdrempelige voorziening waar de bezoeker zonder indicatie en zonder zich van te voren te hoeven opgeven, kan binnenlopen voor gezelligheid, aandacht, activiteiten, ondersteuning en informatie.

Zowel mensen die lijden aan beginnende dementie als hun mantelzorgers zijn welkom.

Het Borghuys is vooralsnog geopend van maandag tot en met donderdag van 09.30 uur tot 12:30 uur. De bedoeling is om deze openingstijden spoedig te verruimen.

De Open Inloop is een nieuwe voorziening in het Westerkwartier en is feestelijk geopend op donderdagochtend 29 maart jl. door de wethouder van de gemeente Leek, de heer B. Plandsoen en de bestuurder van Vredewold, mevrouw I. Kremers.

Na de opening was er ruime gelegenheid om Het Borghuys te bezoeken en informatie te ontvangen van de gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers.

Een feestelijke dag voor Vredewold want op de middag werd gevierd dat de Dagvoorziening van Vredewold 25 jarig bestaat. 

De Dagvoorziening en de Open Inloop Het Borghuys zijn beide gevestigd in de voormalige Van Panhuysschool aan de Van Panhuyslaan 16 in Leek.


Deel dit bericht