Wijziging openingstijden Vredewold Wonen

Datum: 13-12-2018

Wijziging openingstijden vanaf 1 januari 2019

Vanaf 1 januari aanstaande heeft Stichting Huisvesting Vredewold een nieuwe werkwijze. Vanaf het nieuwe jaar zijn wij van maandag t/m donderdag geopend tussen 9.00 en 12.00.

Tijdens deze openingstijden kunt u ons zonder afspraak bezoeken en niet- spoedeisende reparatieverzoeken bij ons indienen.

‘s Middags en op vrijdag kunt u alleen op afspraak bij ons terecht. Een afspraak maakt u telefonisch op telefoonnummer 0594 – 552626.

Als u een reparatieverzoek heeft die niet kan wachten, dan kunt u ons uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0594-552626, de telefoon staat doorgeschakeld naar de dienstdoende medewerker.

Op dit moment zijn wij nog bereikbaar via het algemene telefoonnummer van Woonzorgcentrum Vredewold aan de Pulvertorenstraat.

Door de verdere verzelfstandiging van Stichting Huisvesting Vredewold zullen wij in de toekomst bereikbaar zijn op een eigen telefoonnummer en mailadres. Zodra deze bekend zijn, ontvangt u hierover bericht. Tot die tijd kunt u gebruik blijven maken van de huidige telefoonnummers en het post- en mailadres.