Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u gebruik wilt maken van activiteitenbegeleiding. Bijvoorbeeld omdat u door lichamelijke of psychische redenen moeilijk de deur uit kunt en daardoor minder sociale contacten heeft. Maar ook wanneer u het gezellig vindt om uw dag een afwisselende invulling te geven en andere mensen te ontmoeten.

Vredewold organiseert veel activiteiten voor de bewoners van het Woonzorgcentrum waarbij ook buurtbewoners van harte welkom zijn.

Bij de activiteitenbegeleiding staan algemene welzijns- en ontspanningsactiviteiten voorop. Professionele medewerkers zorgen samen met een grote en zeer enthousiaste groep vrijwilligers voor een afwisselend programma.

Activiteiten in Vredewold zijn o.a. : Bingo, handwerken, koersbal, rondritten, fietsen op de duofiets, samen zingen. Ook worden er diverse themamarkten en optredens georganiseerd in en rondom ons woonzorgcentrum. 

Als u hulp nodig heeft om uw sociale contacten te onderhouden, of wanneer u door ziekte, leeftijd of beperking regelmaat en structuur mist om de dag vorm te geven, kunt u een beroep doen op onze dagbestedingscoach. Dit geldt voor u als bewoner van Woonzorgcentrum Vredewold maar ook voor u als u zelfstandig woont. 

Daarnaast houdt onze dagbestedingscoach zich bezig met de begeleiding van de medewerkers en vrijwilligers in de huiskamers en dagbesteding van Woonzorgcentrum Vredewold. 

De dagbestedingscoach adviseert u en onze medewerkers over bijvoorbeeld:

  • Ondersteuning bij het uitvoeren van hobby's;
  • Samen erop uit trekken (winkel, musea, theater, etc.);
  • Het vinden en plannen van activiteiten

 

 

 

 

Activiteiten: voor ieder wat wils!

Vragen of advies?